Název | Množství a jednotka |
---|---|
uzené maso | 200 g |
brambory | 2 ks |
česnek | 4 stroužky |
vejce | 4 ks |
drcený kmín | |
majoránka | |
vývar z masoxu | 1 l |
sýr eidam cihla 30% | 200 g |
osmažená houska |
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo a necháme vychladnout ve studené vodě. V misce utřeme... zobrazit recept
Postup: Vepřové plecko nakrájíme nejdříve na plátky, pak na kostky. Uzený bůček také... zobrazit recept
Postup: Do mísy nastrouháme nahrubo mortadellu a tvrdý sýr. Přidáme jemně nakrájenou... zobrazit recept
Postup: Mleté maso v poměru 50% hovězí a 50% vepřové smícháme se lžičkou soli, 2... zobrazit recept
Postup: Tvaroh smícháme s vajíčky a špetkou soli, smícháme s krupicí a strouhankou a... zobrazit recept
Penzion Hrad - středověká restaurace a ubytováníPro všechny pocestné i hosty...